Τραυματίστηκε εν ώρα σεξ και ζήτησε αποζημίωση από το αφεντικό της - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε εν ώρα σεξ και ζήτησε αποζημίωση από το αφεντικό της

Αυστραλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση ζήτησε και τελικά πήρε από την εργασία της μια Αυστραλή δημόσια υπάλληλος, η οποία τραυματίστηκε εν ώρα σεξ, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με το σύντροφό της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, ένα φωτιστικό έπεσε στο κεφάλι της και την τραυμάτισε.

Η γυναίκα ζήτησε από τον εργοδότη της αποζημίωση για το ατύχημα και όταν εκείνος αρνήθηκε, προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ισχυριζόμενη ότι δικαιούται την αποζημίωση, καθώς την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, σε δωμάτιο που είχε κλείσει η υπηρεσία στην οποία εργαζόταν.

Τελικά, ο δικαστής τη δικαίωσε, υποστηρίζοντας ότι αν η υπάλληλος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο δωμάτιό της, κάνοντας κάτι άλλο, π.χ, διαβάζοντας ένα βιβλίο, θα δικαιούνταν την αποζημίωση, έστω κι αν την ώρα του τραυματισμού δεν έκανε κάτι σχετικό με την εργασία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ