Κωνσταντινόπουλος: Τσίπρας και Θεοδωράκης, σε συνεννόηση, επιχείρησαν τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Τσίπρας και Θεοδωράκης, σε συνεννόηση, επιχείρησαν τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Θεοδωράκης -ως «δούρειος ίππος» του πρωθυπουργού- συνήργησαν με στόχο τη «διάλυση του ΚΙΝΑΛ» εξέφρασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μιλώντας στον Ρ/Σ News 24/7, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι «υπήρξε συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη για τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ. [...] Σήμερα δεν υπάρχει Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ πήρε μια απόφαση 50-50, ο στόχος που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Δούρειοι ίπποι του να μας διαλύσει δεν πέτυχε».

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ποταμιού, τονίζοντας ότι έπαιξε τον ρόλο του δούρειου ίππου της κυβέρνησης «για να διαλύσει τη δημοκρατική παράταξη. Το Ποτάμι έφυγε από το ΚΙΝΑΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών» διευκρίνισε.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΔΗΣΥ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αρνείται να καταθέσει το κείμενο του Συντάγματος των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας ότι «το να ψηφίσει κάποιος “ναι” ή “όχι”, δίχως να έχει διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, είναι λάθος. Η κυβέρνηση το κάνει επίτηδες» προσέθεσε.

Οι εκλογές και ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ

Ερωτηθείς για το «στοίχημα» των επερχόμενων εκλογών, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ως «τον μόνο στιβαρό χώρο, πέρα από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ» και κατέληξε ως εξής:

«Το πολιτικό διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι η απάντηση στην πόλωση και στον νέο διχασμό που καλλιεργείται. Συμβολικά η συνέντευξη Παπανδρέου στο συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης και τη συγκεκριμένη μέρα δημιούργησε ένα αλαλούμ, παρόλο που οι απόψεις που διατύπωσε είναι οι γνωστές. Στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανακαθορίσουμε τις προτεραιότητές μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ