Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες]

Barbie
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πραγματική Barbie μοιάζει η Βαλέρια Λουκιάνοβα, 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, η οποία έχει όλο το πακέτο: Μεγάλα γαλάζια μάτια, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη, μακριά ξανθά μαλλιά και αδύνατο - αλλά χυμώδες – σώμα.

Το όνομα της Βαλέρια είναι μια από τις κορυφαίες αναζητήσεις στο ίντερνετ τις τελευταίες μέρες, με συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν η εκπληκτική της ομοιότητα με τη διάσημη κούκλα είναι αποτέλεσμα πλαστικών ή όχι, καθώς η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή επέμβαση.

Η ίδια πάντως, έχει ανεβάσει στο προσωπικό της blog, στο οποίο αναφέρει ότι είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία, περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες, θέλοντας να πείσει τους σκεπτικιστές ότι τα πάντα πάνω της – εκτός από το χρώμα των μαλλιών της – είναι 100% φυσικά.

Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τρομακτική ομοιότητα 21χρονης Ρωσίδας με τη Barbie [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στο προφίλ της στο facebook έχουν εγγραφεί 5.226 άτομα από όλον τον κόσμο, με πολλούς να σχολιάζουν τις φωτογραφίες της, απορημένοι γι' αυτήν την ομοιότητα, ενώ άλλους να τη χαρακτηρίζουν «άσχημη και γελοία».







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ