Αδημοσίευτη «τσίτσιδη» φωτογραφία της Μαντόνα σε πλειστηριασμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδημοσίευτη «τσίτσιδη» φωτογραφία της Μαντόνα σε πλειστηριασμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προκλητική φωτογραφία, που δείχνει την Μαντόνα να καπνίζει στο κρεβάτι με αδαμιαία, τραβήχτηκε από τον Στίβεν Μαιζέλ και δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ -όπως ήταν αρχικά το πλάνο- στο limited edition ερωτικό της λεύκωμα με τίτλο Sex που κυκλοφόρησε το 1992. Ο πλειστηριασμός θα λάβει χώρα στον Νεοϋορκέζικο οίκο Bonhams στις αρχές Μαΐου.

8.000 ευρώ είναι η ελάχιστη τιμή που υπολογίζουν οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών ότι θα εισπράξουν για την συγκεκριμένη φωτογραφία της Μαντόνα, η οποία τραβήχτηκε το 1990, όταν δηλαδή εκείνη ήταν 32 χρονών και περνούσε από την φάση της «βρόμικης Μέριλιν Μονρόε», με πλατινέ μαλλί και έντονο make up στα μάτια.

Αν κρίνει κάποιος από την επιτυχία του λευκώματος Sex, που είχε πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα μέσα σε μερικές μέρες από την κυκλοφορία του, η επιτυχία της δημοπρασίας είναι δεδομένη.

Αδημοσίευτη «τσίτσιδη» φωτογραφία της Μαντόνα σε πλειστηριασμό  [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ