Το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από ψηλά -Εναέρια πλάνα από drone [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από ψηλά -Εναέρια πλάνα από drone [βίντεο]

Καθηλωτική άποψη από το drone του Νίκου Λυγερού / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο πλήθος που εκτεινόταν από την Ηρώδου Αττικού προς τις εισόδους του Ζαππείου (επί της λεωφόρου Β. Αμαλίας) και πέρα από την Καπνικαρέα (στην Ερμού) αποκαλύπτουν οι εναέριες λήψεις των drones από το χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι βρέθηκαν στο Σύνταγμα χθες περί τους 60.000 διαδηλωτές, την ώρα που άλλοι εκτιμητές ανεβάζουν το πλήθος στους 200.000 ανθρώπους. Δεν λείπου και κάποιοι εκ των διοργανωτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι στο Σύνταγμα χθες βρέθηκαν 2 εκατ. κόσμου.

Τα βίντεο που δημοσιοποίησε ο ερευνητής Νίκος Λυγερός δείχνει το συγκεντρωμένο πλήθος στην πλατεία και τους γύρω δρόμους:

Την ίδια στιγμή, εικόνες... εδάφους φανερώνουν ότι το πλήθος ήταν ιδιαίτερα πυκνό επί της Ερμού και είχε απλωθεί -πέρα από την Καπνικαρέα- έως και τα «σύνορα» με το Μοναστηράκι.

Εικόνα από την Ερμού / Φωτογραφία: Twitter
Η Ερμού από την κάτω πλευρά της πλατείας Καπνικαρέα / Φωτογραφία: Twitter
Στη συμβολή των Ερμού και Νίκης / Φωτογραφία: Twitter

Υπενθυμίζεται ότι στο Σύνταγμα έφθασαν εκατοντάδες λεωφορεία με διαδηλωτές από τη βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τον Εβρο, ακόμη και από χώρες του εξωτερικού, όπως η Γερμανία.

To πλήθος απλώνεται επί της Β. Αμαλίας / Φωτογραφία: YouTube
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ