Σοκάρει η μαρτυρία φωτορεπόρτερ που δέχθηκε επίθεση: Είχαμε πέσει κάτω, μας βάραγαν με ρόπαλα, κλωτσιές, μπουνιές [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκάρει η μαρτυρία φωτορεπόρτερ που δέχθηκε επίθεση: Είχαμε πέσει κάτω, μας βάραγαν με ρόπαλα, κλωτσιές, μπουνιές [βίντεο]

Ο φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε στο κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε στο κεφάλι, από την επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κάλυπτε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ο φωτορεπόρτερ Κώστας Νταντάμης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, δήλωσε ότι 2-3 άτομα ξεκίνησαν την επίθεση, αλλά στη συνέχεια ένας όχλος άρχισε να χτυπά τον ίδιο και συναδέλφους του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν με ρόπαλα, κλωτσιές και μπουνιές!

«Μου έλεγαν "φέρε την κάμερα". Στην αρχή δεν την έδωσα και άρχισαν να με βαράνε και με κυνήγησαν, όπως και άλλους συναδέλφους που πήγαν να με βοηθήσουν», δήλωσε ο φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ συνάδελφοί του τραυματίστηκαν πιο ελαφρά. «Ξεκίνησαν 2-3 άτομα και μετά μαζεύτηκε όχλος. Είχαμε πέσει κάτω και μας βάραγαν με ρόπαλα, κλωτσιές και μπουνιές», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι δράστες της επίθεσης έκλεψαν όλο τον εξοπλισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ