Επίθεση κατά δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ -Ενας τραυματίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση κατά δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ -Ενας τραυματίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντονισμένη επίθεση από κουκουλοφόρους σε φωτογράφους και δημοσιογράφους σημειώθηκε στην πλατεία Συντάγματος.

Ο φωτορεπόρτερ Κώστας Νταντάμης τραυματίστηκε στο κεφάλι και είναι γεμάτος αίματα. Κατήγγειλε ότι επιτέθηκαν στον ίδιο και σε συναδέλφους του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και τους χτυπούσαν με ρόπαλα, κλωτσιές και μπουνιές!

Ο φωτορεπόρτερ μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Από την επίθεση υπάρχουν και άλλοι ελαφρότερα τραυματισμένοι δημιοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ.

«Μου έλεγαν "φέρε την κάμερα". Στην αρχή δεν την έδωσα και άρχισαν να με βαράνε και με κυνήγησαν, όπως και άλλους συναδέλφους που πήγαν να με βοηθήσουν», δήλωσε ο φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε στο κεφάλι. «Ξεκίνησαν 2-3 άτομα και μετά μαζεύτηκε όχλος. Είχαμε πέσει κάτω και μας βάραγαν με ρόπαλα, κλωτσιές και μπουνιές», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι δράστες της επίθεσης έκλεψαν όλο τον εξοπλισμό του.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ είχαν μπει από νωρίς στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ