Κατέρρευσε η Τζένιφερ Χάντσον στη δίκη για την τριπλή δολοφονία [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατέρρευσε η Τζένιφερ Χάντσον στη δίκη για την τριπλή δολοφονία [εικόνες]

Κατέρρευσε η Τζένιφερ Χάντσον στη δίκη για την τριπλή δολοφονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην δικαστική αίθουσα η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον όταν ο δημόσιος κατήγορος της ζήτησε να θυμηθεί την τελευταία φορά που είδε την οικογένειά της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Dreamgirls, η οποία εμφανίστηκε και στο Sex and the City: the Movie, κατέρρευσε στη θέα μιας φωτογραφίες της μητέρας της και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει. Κατέθεσε ότι είδε την μητέρα, τον αδερφό και τον 7χρονο ανιψιό της λίγες μόλις μέρες πριν το αποτρόπαιο έγκλημα ενώ πρόσθεσε ότι κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν ήθελε συναναστροφές με τον σύντροφο της αδερφής της Γουίλιαμ Μπάλφουρ, ο οποίας και ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης.

Η νικήτρια του δημοφιλούς σόου American Idol, υπογράμμισε επίσης ότι η ίδια προσπαθούσε να κρατάει αποστάσεις από τον Μπαρφούρ. Στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα αφέθηκε να εννοηθεί ότι αφορμή για την σφαγή στάθηκε ένα μπαλόνι το οποίο κρατούσε η Τζούλια Χάντσον και ο -ρπωήν σύζυγός της- Μπάλφουρ θεώρησε πως ήταν δώρο από τον νέο της εραστή!

Ο Γουίλιαμ Μπάρλφουρ έχει δηλώσει αθώος για το μακελειό του Οκτωβρίου του 2008 αλλά κατηγορείται για τρεις φόνους πρώτου βαθμού και για αρπαγή ανηλίκου (ο επτάχρονος είχε δηλωθεί από τη μητέρα του ως αγνοούμενος αλλά μερικές μέρες αργότερα το πτώμα του εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο). Ο 27χρονος δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο μιας και πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή για απόπειρα φόνου και κλοπή αυτοκινήτου (του χορηγήθηκε αναστολή).

Η 57χρονη μητέρα της Τζένιφερ, Νταρνέλ Ντόνερσον και ο 29χρονος αδερφός της, Τζέισον, βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς, στο σπίτι τους στο Σικάγο.

Η 30χρονη τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως μετά τον τραγικό θάνατο των δικών της έμεινε τέσσερις μέρες κλεισμένη σε ένα δωμάτιο ενώ απέρριψε μια σπουδαία πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία λέγοντας «Δεν μπορώ να υποδυθώ κάποιον άλλον χαρακτήρα, εφόσον δεν γνωρίζω ποια είμαι»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ