Η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό φωτογραφίζει τα δίδυμα πριγκιπόπουλα στη Ν.Υόρκη και είναι σαν φωτογράφιση μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό φωτογραφίζει τα δίδυμα πριγκιπόπουλα στη Ν.Υόρκη και είναι σαν φωτογράφιση μόδας [εικόνες]

Τα 4χρονα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τους ταξίδι στην Νέα Υόρκη έκαναν η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Σαρλέν μαζί με τα δίδυμα πριγκιπόπουλα και φαίνεται πως μαγεύτηκαν από την ομορφιά της πόλης.

Η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό και τα παιδιά της, τα 4χρονα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα, ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η μαμά τους φρόντισε να μοιραστεί μια σειρά φωτογραφιών με τα παιδιά της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First trip to NY ❤️ Great adventure and a wonderful experience! Thank You ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις 17 Ιαν, 2019 στις 1:21 μμ PST


Τα στιγμιότυπα δείχνουν τα μικρά να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να χαζεύουν τα αξιοθέατα με κιάλια από έναν ουρανοξύστη και να επισκέπτονται το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Η Σαρλέν μοιράστηκε επίσης μια των διδύμων στο World Trade Center Memorial.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ground Zero ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις 17 Ιαν, 2019 στις 1:23 μμ PST


Και τα δύο παιδιά ήταν ντυμένα με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας – με τον Ζακ να φορά έναν σκούφο με αστέρια και τις κόκκινες και λευκές ρίγες ενώ το γούνινο καπέλο της Γκαμπριέλα είχε κι αυτό επίσης τα τρία χρώματα, το λευκό, το κόκκινο και το μπλε των ΗΠΑ.

«Πρώτο ταξίδι στην Νέα Υόρκη» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, «Μεγάλη περιπέτεια και υπέροχη εμπειρία. Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ