Ο Ευθύμης Ζησάκης απολογείται για το Toc Toc -Εφτασα στο πικ και τα μπουρδούκλωσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ευθύμης Ζησάκης απολογείται για το Toc Toc -Εφτασα στο πικ και τα μπουρδούκλωσα [βίντεο]

Ευθύμης Ζησάκης/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη δημόσια εξομολόγηση μετά την απομάκρυνσή του από την παράσταση Toc Toc έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

O παρουσιαστής, λοιπόν, δεν θα μπορούσε μην ρωτήσει τον ηθοποιό για το τι ακριβώς έγινε και απομακρύνθηκε από την παράσταση και για τον ντόρο που προκλήθηκε καθώς για το συμβάν είχε μιλήσει και ο Κρατερός Κατσούλης και ο σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ με την σειρά του ο Ευθύμης Ζησάκης είχε ανεβάσει την δική του απάντηση στο Instagram.

Πάντως αυτή την φορά ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για την καριέρα του, λέγοντας πως έκανε λάθη καθώς είχε την τύχη και την ατυχία να ζήσει τους δαίμονες του 100% στην δουλειά.

Ωστόσο ο Ευθύμης Ζησάκης δεν παρέλειψε να πει συγγνώμη σε όσους ανέχτηκαν κάποια λάθη που έκανε.

«Δικαίως είμαι το κόκκινο χαλί. Έχω φτάσει λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά κάποια πράγματα. Εγώ για πολύ καιρό δέχτηκα το θετικό, ήρθε η στιγμή να δεχτώ το αρνητικό και όχι άδικα. Θα πω μια φράση, ότι ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη και την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Κάποιες φορές είναι δύσκολο τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσο έχεις δουλέψει ή έχεις ορίσει να πηγαίνουν. Αυτό δεν ξέρω αν λέγεται «την είδα» ή κάτι άλλο...

Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά!

Είμαι σίγουρος ότι πλήγωσα, στενοχώρησα και απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους (...).Στο Instagram μπορεί να μου έρχονται κάθε μέρα 100 μηνύματα που μου λένε Ευθύμη είμαστε μαζί σου! Αλλά γιατί; Εγώ θα δεχτώ τα πυρά και τις συνέπειες. Έφτασα στο πικ της καριέρας μου και λίγο τα μπουρδούκλωσα. Ο καθένας έχει το προσωπικό του όνειρο και φιλοδοξίες, δεν μπορεί κανένας Ζησάκης επειδή έχει τους δαίμονές του να του αποδιοργανώνει τη δουλειά. Ζητώ συγγνώμη και συνάμα ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν κάποια λάθη που δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ