Χαμός για το Toc Toc -Η απάντηση του Ζησάκη μετά το άδειασμα Σπυρόπουλου και Κατσούλη - iefimerida.gr

Χαμός για το Toc Toc -Η απάντηση του Ζησάκη μετά το άδειασμα Σπυρόπουλου και Κατσούλη

Ευθύμης Ζησάκης/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση μέσω Instagram έδωσε ο Eυθύμης Ζησάκης μετά την απομάκρυνση και την αντικατάσταση του στην επιτυχημένη παράσταση TOC TOC.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού η, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πρόβες για μια παράσταση στην οποία… παίζει άλλος.

Μετά λοιπόν την απομάκρυνσή και αντικατάστασή του από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, επίσημα τοποθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης, Κώστας Σπυρόπουλός, ο οποίος τον άδειασε κανομικά.

Για το θέμα μίλησε και ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος δεν πήρε το μέρος του Ευθύμη Ζησάκη, ενώ μάλιστα τον κάλεσε να «μαζευτεί».

Μετά, λοιπόν, απ΄όλα όσα ακούστηκαν για τον ηθοποιό, ο Ευθύμης Ζησάκης μέσω του Instagram έστειλε ένα λακωνικό μήνυμα, χωρίς να αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς για τη στήριξη που μου έχετε δείξει. Θεωρώ ότι η αλήθεια πάντα λάμπει μόνο μέσα από τη δουλειά μας και τίποτε άλλο» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευθύμης Ζησακης (@efthimiszhsakhs) στις 11 Δεκ, 2018 στις 2:36 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ