Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες]

Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι αναρωτιόσασταν πώς θα ήταν να ζούσατε σαν χάμστερ, μπορείτε πλέον να πάρετε την απάντηση από πρώτο χέρι, αρκεί να κάνετε μια κράτηση στο ξενοδοχείο La Villa Hamster, στη Ναντ της Γαλλίας.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, υπόσχεται στους επισκέπτες του τη «μοναδική» ευκαιρία να ζήσουν ακριβώς όπως ένα χαριτωμένο τρωκτικό, καθώς διαθέτει όλες τις βασικές ανέσεις που είναι απαραίτητες για ένα χάμστερ, σε ανθρώπινο μέγεθος.

Δοχεία με βιολογικούς σπόρους για φαγητό, νερό με μηχανισμό που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός μοχλού με το πόδι, διπλό κρεβάτι προσβάσιμο μόνο με σκάλα, είναι μεταξύ των ανέσεων που προσφέρει το La Villa Hamster. Παράλληλα, το μπάνιο είναι μια γιγαντιαία δεξαμενή γεμάτη ροκανίδια ενώ για την ψυχαγωγία των επισκεπτών, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν ένα τεράστιο τροχό για ατέλειωτες βόλτες.

Κερασάκι στην τούρτα, είναι οι μάσκες χάμστερ, με τις οποίες εφοδιάζονται οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους και τις φορούν καθ όλη την διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Όπως δηλώνουν οι εμπνευστές του, ο 42χρονος σκηνογράφος Γιαν Φαλκερό και ο σχεδιαστής Φρεντερίκ Ταμπαρί, «θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εκκεντρικό ξενοδοχείο και αποφασίσαμε ότι το πιο αστείο θα ήταν να έχει ως θέμα ένα ζώο».

Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ξενοδοχείο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σαν... χάμστερ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Από την έναρξη της λειτουργίας του το 2009, το La Villa έχει κατακλυστεί με αιτήματα για κρατήσεις, γεγονός που κάνει το δίδυμο των δημιουργών να ετοιμάζεται να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε Παρίσι και Λονδίνο.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ