Δημήτρης Σταμάτης προς Αποστολάκη: Ποιος έδωσε εντολή για τις πτήσεις μαχητικών για τον Καμμένο και ποιος θα πληρώσει; - iefimerida.gr

Δημήτρης Σταμάτης προς Αποστολάκη: Ποιος έδωσε εντολή για τις πτήσεις μαχητικών για τον Καμμένο και ποιος θα πληρώσει;

Ο Δημήτρης Σταμάτης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Σταμάτης καλεί τον νέο υπουργό Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, να δώσει απαντήσεις για τις πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών που... αποχαιρέτισαν τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην υπουργός ζητά από τον κ. Αποστολάκη να απαντήσει ποιος έδωσε εντολή για τις πτήσεις, ποιος στρατιωτικός κανονισμός επιτρέπει κάτι τέτοιο, αλλά και ποιο είναι το κόστος και ποιος θα το πληρώσει.

ΕΡΩΤΩ τον νέο ΥΕΘΑ κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
-ποιός έδωσε εντολή για τις πτήσεις πολεμικών Α/Φ προς τιμή του ΚΑΜΜΕΝΟΥ;
-ποιός Στρατιωτικός Κανονισμός το επιτρέπει;
-ποιό το κόστος και ποιός θα το πληρώσει;

Ελπίζω να απαντήσει στην ερώτηση μου στη Βουλή...

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Την Τετάρτη η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε πως οι πτήσεις αυτές εντάχθηκαν σε εκπαιδευτική αποστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ