Η Πολεμική Αεροπορία δίνει εξηγήσεις για τα μαχητικά αεροσκάφη που «αποχαιρέτησαν» τον Καμμένο - iefimerida.gr

Η Πολεμική Αεροπορία δίνει εξηγήσεις για τα μαχητικά αεροσκάφη που «αποχαιρέτησαν» τον Καμμένο

Ζεύγος μαχητικών «αποχαιρέτισε» τον Πάνο Καμμένο/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα ποικίλα σχόλια που προκάλεσε η πτήση δύο μαχητικών αεροσκαφών, την ώρα της τελετής παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, η Πολεμική Αεροπορία έδωσε διευκρινίσεις, ανακοινώνοντας πως επρόκειτο για «εκπαιδευτική αποστολή».

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος «παρέδιδε» το υπουργείο στον Ευάγγελο Αποστολάκη, δύο Mirage 2000-5 πετούσαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου. Σε ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας αναφέρει ότι η πτήση των δύο μαχητικών αεροσκαφών εντάχθηκε στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή, των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέσω Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ είχε ανακοινώσει ότι η πτήση του ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών θα γίνει στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης- παραλαβής.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρας 10:00, στο πλαίσιο τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων ΥΕΘΑ, ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών θα πραγματοποιήσει πτήση άνωθεν Στρατοπέδου Παπάγου. pic.twitter.com/kYU7ioELje

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ