Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια - iefimerida.gr

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια

Δίδυμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να είσαι σπάταλος, μπορεί ορισμένες φορές να προκαλεί κάποια προβλήματα, αλλά είναι ωραίο. Πολύ ωραίο...

Η αίσθηση, η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν αγοράζεις κάτι δύσκολα συγκρίνεται με άλλες. Και πολλοί αναζητούν αυτή την αίσθηση ξοδεύοντας, ξοδεύοντας και ξαναξοδεύοντας.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που ξοδεύουν τόσα, σε σημείο που να θεωρούνται σπάταλοι; Και εδώ τα άστρα έχουν τις απαντήσεις.

Ετσι, αφού είδαμε, τα ζώδια που είναι οι πιο μεγάλοι ψεύτες, αυτά που είναι ζηλιάριδες, τα ζώδια που μπορούν να γίνουν βίαια και αυτούς που είναι τάφοι, ήρθε η ώρα να δούμε τα ζώδια που είναι τα πιο σπάταλα του ζωδιακού:

Κριός

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια | iefimerida.gr 0


Στον Κριό αρέσει αν απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο και για αυτό το μότο του είναι ότι τα «λεφτά είναι για να τα σπαταλάμε» ή απλά υποστηρίζουν ότι ψωνίζοντας βοηθούν την οικονομία.

Ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και συχνά αγοράζει απλά ό,τι βλέπει.

Καρκίνος

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια | iefimerida.gr 1


Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τον παλιμπαιδισμό του και για αυτό ψωνίζουν, ψωνίζουν και ξαναψωνίζουν, πολλές φορές μάλιστα χωρίς να σκέφτονται. Ακόμη και πράγματα που δεν αντέχει η τσέπη του.

Λέων

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια | iefimerida.gr 2


Ο Λέων σπαταλάει γιατί πρέπει να είναι πάντα ο ομορφότερος, ο πιο καλοντυμένος, με το ωραιότερο σπίτι και αυτοκίνητο. Του Λέοντα του αρέσει ό,τι γυαλίζει και του είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει όχι σε ότι του τραβήξει την προσοχή.

Ζυγός

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια | iefimerida.gr 3


Ο Ζυγός θα ήθελε να ήταν πλούσιος και να αγοράζει ό,τι γουστάρει. Τρελαίνονται για τα προϊόντα πολυτελείας, τα ρούχα και τα κοσμήματα. Ανεξαρτήτου τιμής, ο Ζυγός δεν θα διστάσει να αγοράσει ότι του γυαλίσει ακόμη και αν βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας.

Σκορπιός

Τα 5 πιο σπάταλα ζώδια | iefimerida.gr 4


Ο Σκορπιός μπορεί να ξοδέψει το μισθό του σε μισή ώρα. Το να βγει να ξοδέψει κάνει το Σκορπιό να αισθάνεται ζωντανός. Οπότε μην απορείτε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ