Αυτά τα ζώδια μπορούν να γίνουν βίαια - iefimerida.gr

Αυτά τα ζώδια μπορούν να γίνουν βίαια

Κριός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποιος, πότε και κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να γίνει βίαιος είναι μια μεγάλη κουβέντα.

Βίαια ξεσπάσματα, εκρήξεις θυμού κλπ. μπορεί να έχει ο καθένας και επειδή η βία έχει να κάνει και με τον τρόπο διαχείρισης των συναισθημάτων, του αυθορμητισμού, της έκρηξης του καθενός, ναι τα ζώδια μπορούν να δώσουν και εδώ απαντήσεις και να μας δείξουν αυτούς που είναι πιο πιθανό να γίνουν κάποια στιγμή βίαιοι.

Ετσι, αφού είδαμε τα ζώδια που είναι «τάφοι», τα ζώδια που δεν απιστούν και αυτά που εύκολα θα κάνουν το δεύτερο γάμο, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα ζώδια που μπορούν να γίνουν βίαια:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έντονα συναισθηματικό ζώδιο, αλλά δεν εκφράζει πάντα τα συναισθήματά του. Αυτό σημαίνει ότι μένουν καταπιεσμένα τα συναισθήματα. Ακόμη και να ζηλεύει ακόμη και να θέλει να εκδικηθεί ο Σκορπιός δεν θα το κάνει, θα καταπνίξει τα συναισθήματά του για μεγάλο διάστημα. Ομως, όταν δεν θα αντέξει και θα εκραγεί καλύτερα να κρυφτείτε. Και αυτό γιατί όταν βγαίνουν τότε τα συναισθήματα βγαίνουν βίαια.

Ο Σκορπιός είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του.

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον Αρη. Κοινώς είναι πολεμιστές. Είναι θερμόαιμοι, απαντούν στις προκλήσεις, είναι παρορμητικοί. Οι Κριοί είναι καλή παρέα μέχρι να τους κυριεύσει ο θυμός τους, απλά.

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, δεν του αρέσει να χάνει και είναι πιθανό να γίνει βίαιος για να κερδίσει. Αν κάποιος τσιγκλίσει έναν Κριό θα πρέπει να περιμένει να δει την έκρηξή του.
Πάντως, οι Κριοί δεν είναι σίγουρο ότι γίνονται σωματικά βίαιοι. Συνήθως βιαιοπραγούν με τα λόγια τους. Εάν κάποιος έχει αισθανθεί κάποια στιγμή πληγωμένος από λόγια, τότε καταλαβαίνει τι εννοούμε.

Λέων

Τα Λιοντάρια είναι ηγέτες και για αυτό καλούνται συχνά να πολεμήσουν. Αν θεωρήσουν ότι η βία είναι απαραίτητη θα την ασκήσουν χωρίς περαιτέρω ενδοιασμούς.

Επίσης, τα Λιοντάρια έχουν μεγάλη αυτοεκτίμηση, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και συχνά νιώθουν ότι έχουν το απόλυτο δικαίωμα να ασκήσουν βία γιατί κάποιος τους προσέβαλε, ή τους εμπόδισε να κάνουν αυτό που ήθελαν.

Μια ακόμη περίπτωση που οι Λέοντες μπορούν να γίνουν βάναυσοι είναι αν και όταν νιώσουν ότι κάποιος τους κλέψει την προσοχή.
Γενικά οι Λέοντες τη βία δεν την έχουν δύσκολη.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους δεν υπάρχει γκρι. Αυτό σημαίνει ότι είναι άσπρο μαύρο. Δηλαδή οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι γενικά πάντα ήρεμοι και γειωμένοι, αλλά συμβεί κάτι τότε θα απαντήσουν δείχνοντας τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους. Επειδή είναι υπερευαίσθητοι αν τους ασκηθεί σκληρή κριτική τότε να περιμένετε αντίδραση. Και μάλιστα βίαιη αντίδραση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι εύκολος τύπος αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν συγχωρεί εύκολα. Και σε μια στιγμή έκρηξης μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτοι. Μπορεί να το μετανιώσουν αργότερα αλλά το κακό θα έχει γίνει. Γιατί ως γνωστό οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και τρομακτικοί. Και απρόβλεπτοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν πολλά και έντονα συναισθήματα και προστατεύουν τους ανθρώπους που αγαπούν. Είναι παθιασμένοι και θετικοί, αλλά αν γυρίσει το μυαλό τους τη βάψατε.
Οταν ένας Καρκίνος εκραγεί τότε δύσκολα θα τους σταματήσετε. Κάποιες φορές γίνεται και παρανοϊκός, τόσο που πιστεύει ότι πρέπει να καταστρέψει τον εχθρό. Δηλαδή αυτόν που τον πείραξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ