Ανοίγει ξανά ο φάκελος των υποκλοπών - iefimerida.gr

Ανοίγει ξανά ο φάκελος των υποκλοπών

Ανοίγει ξανά ο φάκελος των υποκλοπών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσκήνιο έρχεται έξι χρόνια μετά η υπόθεση των υποκλοπών με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαράλαμπο Λακαφώση να δίνει εντολή για διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου του υπαλλήλου της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη -είχε βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμα τους στις 9 Μαρτίου 2005-.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» προ δεκαημέρου απέστειλε το φάκελο με τη δικογραφία της υπόθεσης στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναμένεται θα κληθούν να καταθέσουν νέοι, αλλά και παλιοί μάρτυρες, ενώ θα πρέπει να γίνει και εκταφή της σορού του Κώστα Τσαλικίδη, την οποία θα πραγματοποιήσει το πανεπιστημιακό εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κρήτης σε συνεργασία με τον σύμβουλο της οικογένειας Τσαλικίδη.

Μάλιστα ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας δήλωσε στην εφημερίδα πως «Τα στοιχεία θα είναι σίγουρα χιονοστιβάδα. Άμεση επομένως θα είναι και η ανάδυση της αλήθειας. Η δολοφονία Τσαλικίδη – και όχι αυτοκτονία- είναι δεδομένη. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι οι συνεργοί στην ανθρωποκτονία θα φωτίσουν επιτέλους το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Τίποτα δεν έχει παραγραφεί, άρα αναμένουμε την ανακάλυψη των ενόχων που κρέμασαν τον Τσαλικίδη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ