Μόνο δύο ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση -Οι άλλοι συνεχίζουν - iefimerida.gr

Μόνο δύο ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση -Οι άλλοι συνεχίζουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ίδιος και οι δύο πιστοί βουλευτές του θα είναι αυτοί από τους ΑΝΕΛ που δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό είπε: «Η Μαρία Κόλια Τσαρουχά, εγώ και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης».

Οπότε φαίνεται πως δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκαλης, αλλά και ο Κώστας Ζουράρις.

Από το Σάββατο, τηλεφωνικά, αλλά και κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο μέχρι πρότινος κυβερνητικοί εταίροι την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος υπέβαλε μεν την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά το αίτημά του να αποσυρθούν και οι υπόλοιποι υπουργοί και υφυπουργοί που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ απορρίφθηκε.

Ο κ. Τσίπρας το άφησε στην ευχέρεια τους, κάτι που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι τους διατηρεί στην κυβέρνησή του, διαλύοντας στην πράξη το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ