Αποκάλυψη: Πήγαν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα, με πλοίο του λιμενικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Πήγαν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα, με πλοίο του λιμενικού [εικόνες]

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Σαμοθράκη για τα Θεοφάνεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία στημένη κυβερνητική φιέστα φαίνεται πως ήταν ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Σαμοθράκη, αφού πλοίο του λιμενικού μετέφερε στο νησί οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του evros-news.gr ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε με mail τα μέλη του κόμματος στο νομό, τα οποία αποκαλεί συντρόφους και συντρόφισσες, για τη μεταφορά τους με το πλοίο του λιμενικού «Γαύδος» στη Σαμοθράκη.

Συγκεκριμένα στο mail ανέφερε πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να στηρίξουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται πως το «Γαύδος» ήταν το πλοίο του λιμενικού που είχε εμβολίσει η τουρκική ακτοφυλακή.

Αποκάλυψη: Πήγαν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα, με πλοίο του λιμενικού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό των Θεοφανείων με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Αποκάλυψη: Πήγαν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα, με πλοίο του λιμενικού [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αποκάλυψη: Πήγαν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα, με πλοίο του λιμενικού [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ