Στοπ στο ξέπλυμα χρήματος μέσω golden visa -Με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Στοπ στο ξέπλυμα χρήματος μέσω golden visa -Με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κλείσει τα παραθυράκια για ξέπλυμα χρήματος μέσω αγοράς ακινήτων και του προγράμματος golden visa σε υπηκόους τρίτων χωρών, επιχειρεί η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας.

Η τροπολογία αλλάζει το νόμο 4251/2014, ο οποίος προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής 5 ετών σε πολίτη τρίτης χώρας, εάν διαθέτει στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ. Την τροπολογία υπογράφουν ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr τι αλλαγές περιλαμβάνει η τροπολογία για το καθεστώς της χρυσής visa και πως η κυβέρνηση επιχειρεί να τερματίσει συναλλαγές ύποπτες για ξέπλυμα χρήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ