Νοτοπούλου: Εχω πολύ σοβαρό θέμα υγείας -Εξομολόγηση εκ βαθέων [βίντεο] - iefimerida.gr

Νοτοπούλου: Εχω πολύ σοβαρό θέμα υγείας -Εξομολόγηση εκ βαθέων [βίντεο]

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΒΑΡΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day.

H Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης που είναι έτοιμη να αφήσει το πόστο της και να δώσει μια μεγάλη μάχη ως υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και την αναπηρία που της άφησε.

Συνέντευξη στον @varthalitisch1 για το @HappydayAlphatv #thessaloniki https://t.co/mJIZRNaAvl

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα γι’ αυτό και καμία μάχη δεν με τρομάζει πια. Έχω δώσει μάχη για τη ζωή μου, για να αποκτήσω ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα. Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νοτοπούλου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ