Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε στις ανιψιές της δώρο αυτό που θα ήθελε κάθε, μα κάθε γυναίκα [εικόνες]

Όταν πρόκειται για ρούχα, η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια εθισμένη στους γνωστούς σχεδιαστές. Και η διάσημη τηλεπερσόνα θέλει να περάσει αυτή την αγάπη της και στην επόμενη γενιά, ξεκινώντας από τα μωρά της οικογένειας.

Αποκαλύπτοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα της, η 38χρονη μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας συλλογής από μικροσκοπικές τσάντες Louis Vuitton, με την τιμή της καθεμιάς να ανέρχεται στα 1.100 δολάρια.

«Τα πήρα όλα αυτά για τα μωρά κορίτσια της οικογένεια για τα Χριστούγεννα από την Ιαπωνία» έγραψε στην ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 24 Δεκ, 2018 στις 7:01 πμ PST

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της όμως διαπίστωσαν πως υπήρχαν 8 τσάντες, ενώ η Κιμ έχει δύο κόρες και τέσσερις ανιψιές. Όπως έγραψε ένας οπαδός της: «Μήπως έχω χάσει κάτι; Μετράω την Πενέλοπε, την Νορθ, την Ντριμ, την Σικάγο, την Στόρμι, την Τρου... για ποιον είναι οι άλλες δύο;».

Oh wait I kept one for myself and extras for the future lol https://t.co/7631Vwuhol

Η Κιμ, που περιμένει γιο μέσω παρένθετης μητέρας αργότερα μέσα στην χρονιά, απάντησε: «Κράτησα μία για μένα και μία ακόμη για το μέλλον».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 8 Ιαν, 2019 στις 5:53 μμ PST

Κι ενώ το 4ο παιδί της Κιμ Καρντάσιαν θα είναι αγόρι, η τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Κάνιε, θέλει ακόμη μεγαλύτερη οικογένεια – με 7 παιδιά συνολικά.

Μιλώντας στην φίλη της Λάρσα Πίπεν στην εκπομπή «Keeping Up With The Kardashians», της είπε: «Ο Κάνιε θέλει ακόμη περισσότερα, όμως. Με παρενοχλεί. Θέλει εφτά παιδιά. Είναι σαν να έχει κολλήσει στα 7».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν τσάντα louis vuitton

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ