Τσίπρας-Καμμένος πάνε για Κούγκι -«Διαζύγιο» μέσω τηλεμαχίας - iefimerida.gr

Τσίπρας-Καμμένος πάνε για Κούγκι -«Διαζύγιο» μέσω τηλεμαχίας

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πάνε για ρήξη. Εν αναμονή του κρίσιμου ραντεβού Αλέξη Τσίπρα με Πάνο Καμμένο, ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και ο υπ. Αμυναςθα έχουν μια παράλληλα τηλεμαχία!

Στα τηλεοπτικά κανάλια τηλεοπτικών καναλιών και στα δελτία ειδήσεων του OPEN και του STAR φαίνεται ότι θα ανακοινώσουν τις διαφορές τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την σκοπιανή Βουλή -κάτι που σηματοδοτεί το πέρασμα της «σκυτάλης» στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί μία ώρα νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη στις 19:00. Πρόκειται για την συνέντευξη που είχε προγραμματίσει να δώσει σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός αλλά την ανέβαλε κατά μία ημέρα, επικαλούμενος «φόρτο εργασίας». Στην πραγματικότητα, αυτό που ήθελε ο κ. Τσίπρας ήταν να δει «πού το πάει» ο κυβερνητικός του εταίρος και να έχει καθαρή εικόνα για τις προθέσεις του, αφού θα έχουν προηγηθεί το ραντεβού μαζί του και οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, ο Πάνος Καμμένος έχει συγκαλέσει τα όργανα των ΑΝΕΛ. Στις 10 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11 η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ