Ο Καμμένος είχε πάει στο πάρτι της κόρης του Σεΐχη του Ντουμπάι -Επέστρεψε για να δει τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ο Καμμένος είχε πάει στο πάρτι της κόρης του Σεΐχη του Ντουμπάι -Επέστρεψε για να δει τον Τσίπρα

Από παλαιότερη επίσκεψη Καμμένου στο Ντουμπάι με τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραμυθένια γιορτή χλιδής στο Ντουμπάι βρίσκονταν ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να παραστεί στην επέτειο γάμου της κόρης του Σεΐχη του Ντουμπάι.

Ο υπουργός Αμυνας με απόλυτη μυστικότητα μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Ομάν μετά την «έκρηξή» του μέσω twitter κατά του τέως ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά όπου προανήγγειλε «ανένδοτο».

Συνεργάτες του Πάνου Καμμένου ανέφεραν χθες απλώς ότι «βρίσκεται στο εξωτερικό» χωρίς να διευκρινίζουν πού ακριβώς έχει πάει. Οπως αποκαλύπτεται, ο κ. Καμμένος βρέθηκε στην επέτειο γάμου της Μαριάμ Μπιντ Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, κόρης του σεϊχη Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Ο Πάνος Καμμένος, επιστρέφει σε λίγη ώρα και αναμένεται απόψε αργότερα ή αύριο το πρωί να γίνει το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό ώστε να διασαφηνιστεί η περαιτέρω πορεία τους: Είτε μέσω ανακοίνωσης «διαζυγίου» είτε με άλλον τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ