Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο σε Αττική και υπόλοιπη χώρα - iefimerida.gr

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο σε Αττική και υπόλοιπη χώρα

Κλειστά σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χιονιάς, από το κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», επηρέασε σήμερα και την Αττική, ντύνοντάς την στα λευκά και κρατώντας κλειστά τα σχολεία.

Το ίδιο φυσικά έγινε και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας, στις οποίες σημειώθηκαν σφοδρές χιονοπτώσεις και καταγράφηκαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά θα παραμείνουν, όμως, και αύριο ορισμένα σχολεία, τόσο στον νομό Αττικής όσο και στην υπόλοιπη χώρα εξαιτίας του παγετού.

Αττική

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μαραθώνα
2. Δήμος Διονύσου
3. Δήμος Ωρωπού - Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής αλλαγή ωραρίου έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/βαθμίας & Β/βαθμίας εκπαίδευσης

1. Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος - Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:

1. Δήμος Πεντέλης - Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Βόλβη

Ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Χαλκίδα

Κλειστά τα σχολεία αύριο και στη Χαλκίδα, με τον δήμο να ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Καστοριά

Σύμφωνα με σχετική απόφαση οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Φλώρινα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά

Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης όλα τα σχολεία στους δήμους Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας με απόφαση δημάρχων για την ασφάλεια των μαθητών.

Χαλκιδική

Από τον δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής ανακοινώθηκε πως αύριο Τετάρτη η προσέλευση των μαθητών μπορεί να γίνεται έως τις 9:30 το πρωί, λόγω του παγετού στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων. Μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία της παραλιακής ζώνης του δήμου (Όλυνθος, Γερακινή Καλύβες, Ορμύλια, Μεταμόρφωση).

Δήμος Κιλκίς

Λόγω της παρατεινόμενης κακοκαιρίας κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς.

Δήμος Κατερίνης

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης αύριο, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Κατερίνης.

Δήμος Έδεσσας

Στον δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, αντίθετα κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί της πόλης.

Νομός Λάρισας

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης. Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νομός Καρδίτσας

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ