Πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα -Στους -22 βαθμούς έπεσε το θερμόμετρο! - iefimerida.gr

Πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα -Στους -22 βαθμούς έπεσε το θερμόμετρο!

Κακοκαιρία/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαρώνει ολόκληρη τη χώρα η κακοκαιρία «Τηλέμαχος», αφού πολικές θερμοκρασίες επικρατούν και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος έφτασε στους -22 βαθμούς σήμερα στο Νευροκόπι!

Νωρίτερα το πρωί έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και στην Πτολεμαΐδα. Στους -13 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη και στους -12 βαθμούς στην Καστοριά. Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται και στην Κεντρική Μακεδονία με τον υδράργυρο να δείχνει -11 στο Κιλκίς και -10 σε Βέροια, Γιαννιτσά και Σέρρες.

Στη Θεσσαλονίκη η ελάχιστη θερμοκρασία, λόγω της κακοκαιρίας, καταγράφηκε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Λαγκαδά, περιφερειακά της πόλης, ο υδράργυρος έπεσε στους -13.

Τσουχτερό είναι το κρύο και στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον υδράργυρο να υποχωρεί στους -11 βαθμούς Κελσίου στη Δράμα, στους -10 στο Διδυμότειχο και στους -9 στην Ορεστιάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ