Νόμος Κατσέλη: Αλλάζουν τα όρια προς τα κάτω, μέχρι πιο ποσό θα προστατεύεται η α' κατοικία - iefimerida.gr

Νόμος Κατσέλη: Αλλάζουν τα όρια προς τα κάτω, μέχρι πιο ποσό θα προστατεύεται η α' κατοικία

Ακίνητα /Φωτογραφία Αρχείου: Intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τι θα γίνει μετά την παράταση που δόθηκε στο ν. Κατσέλη θα συζητηθεί στην επόμενη επίσκεψη των εκπροσώπων των δανεισών στην Αθήνα, στις 21 Ιανουαρίου.

Οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταλήξουν στο μοντέλο που θα ισχύει μετά τη λήξη της ισχύς του ν. Κατσέλη-Σταθάκη, με βάση το κυπριακό μοντέλο.

Τα όρια προστασίας της πρώτης κατοικίας θα πέσουν κατά πάσα πιθανότητα κάτω από τις 100.000 ευρώ, πιθανότατα στις 80.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες ζυμώσεις της κυβέρνησης τόσο με την τρόικα, όσο και με τους τραπεζίτες, έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία πακέτο τόσο για τον Νόμο Κατσέλη, όσο και για το νέο σχέδιο μείωσης των κόκκινων τραπεζικών δανείων.

Για το τελευταίο θέμα, έχει παρουσιαστεί συγκεκριμένο σχέδιο από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο που στηρίζεται στο ιταλικό μοντέλο, με κρατικές εγγυήσεις δηλαδή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νόμος Κατσέλη θεσμοί δανειστές Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ