Τα «πάνω κάτω» στο Power of Love -Ποιο ζευγάρι είχε σχέση πριν το παιχνίδι - iefimerida.gr

Τα «πάνω κάτω» στο Power of Love -Ποιο ζευγάρι είχε σχέση πριν το παιχνίδι

Παίκτριες του Power of Love
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός γίνεται στο σπίτι των παικτών του Power of Love, καθώς παίκτες κατηγορούν τον Γιάννη Κοπιδάκη και τον Αργυρώ Τσιοράνου πως είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι.

Μαλιστα ο Παύλος Παπαδόπουλος (ο Σπαρτιάτης) έγινε έξαλλος με τον Γιάννη, λέγοντας του στα ίσια να μην του ξαναμιλήσει.

«Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου. Όταν τα ψέματα είναι από αρσενικό, είναι 10 φορές χειρότερα από ότι από μια γυναίκα. Μη μου ξαναμιλήσεις», του είπε.

Ο Κοπιδάκης δέχτηκε «επίθεση» και από άλλους παίκτες, καθώς από την πλευρά του ο Γιάννης Γεωργίου του είπε σε έντονο ύφος: «Ή παριστάνεις τον ηλ@@ο ή είμαι εγώ ηλ@@ος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κοπιδάκης απάντησε στους συμπαίκτες του «Όποιος θέλει να μου φέρει αποδείξεις όταν μου μιλάει».

Η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε πάντως από το ζευγάρι να πει ολη την αλήθεια για το αν είχαν ή όχι σχέση πριν το παιχνίδι και την οποία θα την μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Power of Love παίκτες ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ