Η πριγκίπισσα που πήγε σε event με το ίδιο φόρεμα που φορούσε στην ίδια εκδήλωση πριν 2 χρόνια [εικόνες]

Στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον – που συνηθίζει να ανακυκλώνει τα ρούχα της - φαίνεται πως βρίσκεται η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, καθώς αποφάσισε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα που είχε βάλει πριν από δύο χρόνια.

Η 46χρονη εμφανίστηκε στην γιορτή του διπλωματικού σώματος για την νέα χρονιά με ένα κομψό γκρι φόρεμα με δαντέλα, το ίδιο ακριβώς φόρεμα που είχε φορέσει σε αυτό το γεγονός και πριν από δύο χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#New | Queen Margrethe,Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary at the New Year’s reception at Christiansborg Palace. Mary wore the same Heartmade silver dress she wore the same day 2 years ago :) . #princessmary #crownprincessmary #princessmaryofdenmark #crownprincessmaryofdenmark #kronprinsessemary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH Crown Princess Mary (@hrhprincessmaryofdenmark) στις 3 Ιαν, 2019 στις 7:24 μμ PST

Ωστόσο, η πριγκίπισσα Μαίρη, έδειχνε το ίδιο εντυπωσιακή όπως και το 2017, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φρέντερικ, 50 ετών, στην ετήσια εκδήλωση στο παλάτι Κρίστιανμποργκ στην Κοπεγχάγη.

Η πριγκίπισσα με καταγωγή από την Αυστραλία παρέμεινε πιστή στο συντηρητικό στυλ της, με τα μισά μαλλιά πιασμένα σε κότσο και τα υπόλοιπα λιτά (όπως είχε κάνει και πριν από 2 χρόνια) και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια, που ήταν το μόνο αξεσουάρ που είχε αλλάξει.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται μια φορά στην αρχή του χρόνου προς τιμή των μελών του διπλωματικού σώματος. Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες, η πριγκίπισσα Μαίρη φορά μια μπλε κορδέλα που αναπαριστά το Τάγμα του Ελέφαντα. Το συγκεκριμένο τάγμα είναι το παλαιότερο και πιο διακεκριμένο στην βασιλική ιεραρχία της Δανίας και χρονολογείται από το 1460.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της Φρέντερικ, φορά την στρατιωτική του στολή με το πέτο του να στολίζουν τα μετάλλιά του.

Το ζευγάρι συνόδευσε την βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, που φορούσε ένα μπλε μεταξωτό φόρεμα με γούνα, το ίδιο που είχε φορέσει και πέρυσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ