Η κακοκαιρία «Σοφία» σαρώνει και τη δυτική Ελλάδα -Χιόνια, παγετός και κατολισθήσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κακοκαιρία «Σοφία» σαρώνει και τη δυτική Ελλάδα -Χιόνια, παγετός και κατολισθήσεις [εικόνες]

Φωτογραφία: Kalavryta news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγετός και μικρές κατολισθήσεις είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που καταγράφονται εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία» σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Αχαΐας, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκο Γυφτάκη.

Όπως προσθέτει, εκχιονιστικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων επιχειρούν στο οδικό δίκτυο, προκειμένου να απομακρύνουν τον πάγο, ενώ παράλληλα καθαρίζουν τους δρόμους, όπου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και συγκεκριμένα στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πούντας - Καλαβρύτων και στην Πτέρη Αιγιαλείας.

χιονισμένα Καλάβρυτα

Στην Αιτωλοακαρνανία, όπως είπε ο Νίκος Γυφτάκης, από νωρίς σήμερα το πρωί τα εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν τους δρόμους στην ορεινή Ναυπακτία, στις ορεινές περιοχές της Αμφιλοχίας στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου και στην επαρχιακή οδό Αστακού – Φυτειών.

Όσον αφορά στην Ηλεία, όπου καταγράφονται τα λιγότερα προβλήματα, τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν στην επαρχιακή οδό Ανδρίτσαινας - Επικούρειου Απόλλωνα.

Παγετός και μικρές κατολισθήσεις είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που καταγράφονται εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία» σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Αχαΐας
Η κακοκαιρία «Σοφία» σαρώνει και τη δυτική Ελλάδα -Χιόνια, παγετός και κατολισθήσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ