Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στον δήμο Φαρσάλων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία» - iefimerida.gr

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στον δήμο Φαρσάλων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία»

η κακοκαιρία Σοφία πλήττει τη χώρα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αρκετές περιοχές των Φαρσάλων του νομού Λάρισας, εντοπίζονται αυτή την ώρα προβλήματα ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία», που έχει πλήξει την περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα σοβαρές βλάβες και διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Βαμβακού, Ερέτρια Παλαιόμυλο, Αμπελιά και Νεράιδα Φαρσάλων.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος σημείωσε ότι τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία «Σοφία», προκλήθηκαν κυρίως από πτώσεις δέντρων, τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες από την ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση.

Αναφορικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιοχής των Φαρσάλων, ο δήμαρχος τόνισε ότι παρά το αρκετό χιόνι που έχει πέσει, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ γίνεται προσπάθεια να διατηρούνται οι δρόμοι καθαροί σε όλες τις περιοχές αλλά και στα χωριά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ