Κακοκαιρία «Σοφία»: Στην «κατάψυξη» και η Αργολίδα -Σταλακτίτες στις πορτοκαλιές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κακοκαιρία «Σοφία»: Στην «κατάψυξη» και η Αργολίδα -Σταλακτίτες στις πορτοκαλιές [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, και στην Αργολίδα, αφού η κακοκαιρία «Σοφία», σάρωσε και τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από το μηδέν όλη τη νύχτα, ενώ έπεσε μέχρι τους -2 βαθμούς Κελσίου, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, από τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους.

Η κακοκαιρία «Σοφία» χτύπησε και την Αργολίδα

Στις καλλιέργειες με τις πορτοκαλιές στον Αργολικό κάμπο, για μια φορά ακόμα φορά εμφανίστηκαν οι εντυπωσιακοί σταλακτίτες πάγου -όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύουν οι argolikeseidhseis- που δημιουργούνται από την αντιπαγετική προστασία της τεχνητής βροχής που χρησιμοποιούν οι αγρότες για την προστασία του φυτικού κεφαλαίου.

Προβλήματα στις καλλιέργειες εξαιτίας της κακοκαιρίας

Πρόβλημα από τον παγετό δημιουργήθηκε και σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς στα σκιερά μέρη του οδοστρώματος ελοχεύει ο κίνδυνος του παγετού. Μειωμένη ήταν τις πρωινές ώρες και η ορατότητα λόγω ομίχλης και τις πρωινής πάχνης.

Ο παγετός κατέστρεψε τα πορτοκάλια
Κακοκαιρία «Σοφία»: Στην «κατάψυξη» και η Αργολίδα -Σταλακτίτες στις πορτοκαλιές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Κακοκαιρία «Σοφία»: Στην «κατάψυξη» και η Αργολίδα -Σταλακτίτες στις πορτοκαλιές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ