Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη από «Ζητάδες» - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη από «Ζητάδες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tον εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες να βάζει φωτιά σε κάδο σκουπιδιών. Έσπευσαν να τον συλλάβουν. Παρά το γεγονός όμως ότι δεν αντιστάθηκε-όπως θα δείτε και στο βίντεο-οι αστυνομικοί της ομάδας «ΖΗΤΑ» τον ξυλοκόπησαν άγρια. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστές άνδρες της ομάδας «ΖΗΤΑ», κάποιους με πολιτικά που «έριξαν» κι αυτοί σφαλιάρες...και θύμα έναν αλλοδαπό.

Τις εικόνες ντροπής κατέγραψε από το μπαλκόνι του ένας πολίτης.

Για το νέο περισταστικό διατάχθηκε διοικητική έρευνα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο του βίντεο.

Το βίντεο παρουσιάζει περιστατικό που συνέβη, σύμφωνα με αυτούς που το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, τέλη Ιανουαρίου, στην πλατεία Αμερικής και αφορά αλλοδαπό, τον οποίο χτυπούν κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλλά και της σύλληψής του αστυνομικοί αλλά και άνδρες με πολιτικά που βρίσκονται εκείνη την ώρα εκεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Σχετικά με την ανάρτηση, σήμερα το απόγευμα, οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που αφορά επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού προσωπικού κατά τη διαδικασία ελέγχου και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ