Ζύγιζε 285 κιλά και τώρα «λιώνει» στη γυμναστική για να μπορέσει να μεγαλώσει την κορούλα της! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζύγιζε 285 κιλά και τώρα «λιώνει» στη γυμναστική για να μπορέσει να μεγαλώσει την κορούλα της! [βίντεο]

Πάνω από 50 εκ. κλικ έχει δεχθεί το βίντεο με τη σκληρή προπόνηση της Λινίθρα Ριντ (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάρπαστο έγινε στο Διαδίκτυο το βίντεο μιας Αμερικανίδας που ζύγιζε πριν από δύο μήνες 285 κιλά και «λιώνει» έκτοτε στη γυμναστική για να γλιτώσει τη ζωή της και να μπορέσει να μεγαλώσει τη δίχρονη κορούλα της!

Η Λινίθρα Ριντ και η κορούλα της, Κένλιν (Φωτογραφία: Facebook)

Η Λινίθρα Ριντ από το Μισισίπι των ΗΠΑ τρόμαξε τόσο πολύ όταν ανέβηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη ζυγαριά, ώστε προσέλαβε προσωπικό γυμναστή που της έδωσε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προκειμένου να τη βοηθήσει να χάσει αρκετά από τα περιττά κιλά.

Ο γυμναστής Φρανκ Χάρμπιν ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο με τη σκληρή, εντατική προπόνηση της παχύσαρκης πελάτισσάς του, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει από «καθισματάκια» και εκτάσεις και ανατάσεις μέχρι τρέξιμο μέσα σε ελαστικά, τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα από 20΄έως μισή ώρα. Το βίντεο έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 50 εκατομμύρια «κλικ» και σχεδόν 100.000 σχόλια υποστήριξης προς τη Ριντ.

«Δεν μπορώ να δω κάποιον άλλον να τη μεγαλώνει, έτσι αναγκάστηκα να το κάνω για την κόρη μου. Και μόνον το χαμόγελό της και το πώς φωτίζεται το πρόσωπό της όταν με κοιτάζει μου δίνουν φτερά για να συνεχίσω», είπε η 39χρονη γυναίκα για την 23 μηνών κόρη της, Κένλιν.

Κιλά ιδρώτα χύνει η Λινίθρα Ριντ από το Μισισιπή των ΗΠΑ τρεις φορές τη βδομάδα στο γυμναστήριο (Φωτογραφία: Facebook/Frank Harbin)

Αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους για την υγεία της από το μεγάλο βάρος της η Ριντ αποφάσισε ότι «δεν πάει άλλο». «Σταματούσα στο διάδρομο και παρίστανα ότι μιλούσα σε συναδέλφους μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι το έκανα για να πάρω ανάσα», λέει.

Από τότε που άρχισε συστηματικά τη γυμναστική η Ριντ λέει ότι έχει ήδη χάσει κάπου 15 κιλά και ήδη διαπιστώνει τη διαφορά. «Ακόμη και μ’ αυτά τα λίγα κιλά που έχασα βλέπω πόσο ανακουφίστηκε η πλάτη μου. Τώρα μπορώ να αναπνεύσω με μεγαλύτερη άνεση», επισημαίνει.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η 39χρονη Αμερικανίδα έχει χάσει 15 κιλά (Φωτογραφία: Facebook/Frank Harbin)

Και τι γνώμη έχει γι' αυτή ο προπονητής της; «Δεν θα τα παρατήσει, θα το πάει μέχρι το τέλος», λέει εντυπωσιασμένος από την προσπάθειά της Ριντ, αλλά και από τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Άτομα που εμπνέονται από τον ιδρώτα που χύνει η 39χρονη για την κορούλα της ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρώσουν χρήματα για να μπορεί να πληρώνει τον προπονητή της, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που θα χρειαστεί μετά την απώλεια του βάρους.

Βλέποντας τα οφέλη από την προσπάθειά της η Ριντ ελπίζει να εμπνεύσει κι άλλους στη θέση της να μην παρατήσουν τον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: «Γιατί να μη σηκωθώ και να δείξω στον κόσμο ότι επειδή είμαι εύσωμη δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να κλαίω τη μοίρα μου;», λέει. «Όταν παραδέχεσαι ότι έχεις πρόβλημα και ότι κάτι πρέπει να κάνεις γι’ αυτό, τότε μπορείς να το κάνεις»....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ