Η Μπακοδήμου σχολιάζει τη φωτό του πρώην της, Δημήτρη Αργυρόπουλου, με το παρεό στην Τανζανία [εικόνα]

Διακοπές στην εξωτική Τανζανία έκανε ο κριτής του My Style Rocks, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ο εκδότης και κριτής δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram από την Νότια Αφρική, δείχνοντας στους φαν του πως γιόρτασε το νέο έτος εκτός Ελλάδας.

Κάνοντας κατάδυση, βόλτες με τζετ και χαλαρώνοντας σε μία ξύλινη καλύβα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις εναλλακτικές του διακοπές στην Τανζανία.

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες του και συγκεκριμένα σε αυτή όπου ποζάρει στην καλύβα, ο κριτής δέχτηκε και ένα σχόλιο από την πρώην γυναίκα του Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια του Power of Love σχολίασε την φωτογραφία του Δημήτρη Αργυρόπουλου, γράφοντας «Στο καλυβάκι έφεξε ο ήλιος;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 1 Ιαν, 2019 στις 7:15 πμ PST

Το σχόλιο αυτό, λοιπόν, είναι ακόμη μία απόδειξη για τις καλές σχέσεις που διατηρεί το πρώην ζευγάρι, καθώς πλέον οι δύο τους είναι φίλοι και περνούν συχνά χρόνο μαζί με τους δύο γιους τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 30 Δεκ, 2018 στις 2:55 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 2 Ιαν, 2019 στις 6:04 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ