Εσείς, αν βλέπατε την Νατάσα, θα καταλαβαίνατε ότι είναι αδελφή της Ελένης Τσολάκη; [εικόνα] - iefimerida.gr

Εσείς, αν βλέπατε την Νατάσα, θα καταλαβαίνατε ότι είναι αδελφή της Ελένης Τσολάκη; [εικόνα]

Ελένη Τσολάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ελένη Τσολάλη την γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια, μετά την κάθοδό της από τη Θεσσαλονίκη και τη συμμετοχή της σε εκπομπές του Alpha.

Με ξεχωριστό κέφι, μπρίο και τσαχπινιά, κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα στην tv και να κερδίσει τη δική της θέση στην τηλεόραση.

Πρόσωπο που αγαπήθηκε από το κοινό, η Ελένη Τσολάκη, όπως οι περισσότερες παρουσιάστριες μοιράζεται μαζί τους πολλές προσωπικές στιγμές της. Πέρυσι παντρεύτηκε τον καλό της σε έναν υπέρλαμπρο γάμο στο Island από τον οποίο μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στα social media, ενώ συνεχώς μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ενα από τα πλέον αγαπημένα της πρόσωπα η αδελφή της Νατάσα.

Οι δύο αδελφές αποτελούν η μια στήριγμα για την άλλη, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται στα social media πολλές κοινές τους φωτό, συγκεντρώνοντας πολλά likes και σχόλια.

Πρόσφατα, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie που έβγαλε με την αδελφή της σε έξοδό τους, θέλοντας να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» για την ονομαστική της γιορτή.

«Είσαι η αλήθεια μες τη ψευτιά, στα γκρίζα όνειρα μου η ξαστεριά και μάνα κ αδερφή μου κ αγάπη εσύ..τι άλλο να ζητήσω απ τη ζωή;;;; Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που σ’ έχω!!!Σε λατρεύω! Χρονιά πολλά!!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη στη λεζάντα της φωτό.

Εσείς τι λέτε, μοιάζουν οι δύο αδελφές;

Εσείς, αν βλέπατε την Νατάσα, θα καταλαβαίνατε ότι είναι αδελφή της Ελένης Τσολάκη; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Τσολάκη Νατάσα Τσολάκη selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ