Το μήνυμα της Ελένης Τσολάκη μία ημέρα μετά τον γάμο της: «Ηταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα της Ελένης Τσολάκη μία ημέρα μετά τον γάμο της: «Ηταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας» [εικόνα]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Τσολάκη ανέβηκε, το Σάββατο, τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παυλο Πετρουλάκη.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο και διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πάρτι που ακολούθησε.

Η παρουσιάστρια, μία ημέρα μετά τον γάμο, πόσταρε φωτογραφία της φωτογραφία με την ίδια και τον αγαπημένο της, περιγράφοντας τα συναισθήματά της και ευχαριστώντας όσους την βοήθησαν.

«Σας ευχαριστούμε για τις τόσο όμορφες ευχές σας για την πιο όμορφη και σημαντική μέρα της ζωής μας!!! Ήταν όλα μαγικά!!! Οι ευχές σας, ευχές μας για τον καθένα ξεχωριστά!!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!Οι ευχες σας ευχες μας για το καθενα ξεχωριστα!! @esbokou εισαι η καλυτερη ολων κ το πιο υπεροχο πλασμα σ ευχαριστουμε τοσο πολυ για την αψογη διοργανωση @islandathensriviera ηταν ολα παραμυθενια @dimitrisskarmoutsos ευχαριστω για την υπεροχη τουρτα @konidi εφτιαξες το νυφικο των ονειρων μου!!!Τα φιλακαρακια μας που χαρηκαν με τη χαρα μας κ τα κουμπαρακια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμισατε με αγαπη το γαμο μας!!! Ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μας!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις Σεπ 17, 2017, 4:59πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Τσολάκη γάμος instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ