Κουβέλης: «ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δημιούργησαν την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δημιούργησαν την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων»

Κουβέλης: «Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. δημιούργησαν την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης βρίσκεται το ίδιο το πολιτικό σύστημα, με αποκλειστική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως το κόμμα του, από την πλευρά του, με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικεί την αλλαγή της πορείας της χώρας.

Οπως σημείωσε ο κ. Κουβέλης, τα προηγούμενα χρόνια η διαπλοκή έλαβε μεγάλες διαστάσεις, καθώς μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ' αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός, λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων, τόνισε ο κ. Κουβέλης, ενώ για το πρόβλημα της διαφθοράς υπογράμμισε ότι «διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί».

Κλείνοντα, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης και δεσμεύθηκε για διαρκή αγώνα του κόμματός του με στόχο τη νίκη στις εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ