Η πιο ανερχόμενη πλαστική στον πλανήτη είναι πλέον η προσθετική πηγουνιού - iefimerida.gr

Η πιο ανερχόμενη πλαστική στον πλανήτη είναι πλέον η προσθετική πηγουνιού

BBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

20.680 πλαστικές πηγουνιού έγιναν πέρυσι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το BBC. Μια εντυπωσιακή αύξηση 71% σε σχέση με το 2010 που έρχεται και αποδεικνύει την δημοτικότητα της συγκεκριμένης επέμβασης στην οποία, σύμφωνα με τις φήμες, έχουν υποβληθεί από την Μέριλιν Μονρόε μέχρι την Αντζελίνα Τζολί.

«Κανείς δεν έρχεται στο γραφείο του χειρούργου ζητώντας μια πλαστική πηγουνιού. Αλλά αναγκάζονται να την κάνουν συνοδευτικά, αφού αν π.χ. κάνουν μειωτική μύτης, μετά το πηγούνι φαίνεται τεράστιο. Ενώ αν το πρόβλημα είναι το διπλοσάγονο, μια προσθετική πηγουνιού το εξαφανίζει, αφού λειτουργεί ουσιαστικά ως facelift».

Η συγκεκριμένη δήλωση γνωστού Βρετανού πλαστικού χειρούργου εξηγεί -εν μέρει- την δημοτικότητα της συγκεκριμένης επέμβασης,.

Η οποία, σε συνολικά νούμερα, έρχεται στην πέμπτη θέση, μετά την λιποαναρρόφηση,την μεγέθυνση στήθους, την κοιλιοπλαστική και την βλεφαροπλαστική.

Όσον αφορά ποιες επώνυμες σταρ του Χόλιγουντ έχουν κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση, η μόνη σίγουρη είναι η κόρη της Σάρα Πάλιν, Μπρίστολ, που βγάζει μάτι.

Από εκεί και πέρα οι φήμες οργιάζουν, με πιο πιθανές υποψήφιες την Χίλαρι Νταφ και την Αντζελίνα Τζολί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ