Εκλογές ζητά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης - iefimerida.gr

Εκλογές ζητά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του πριν από λίγο, λέγοντας ότι πρέπει να αντικατασταθεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και των εκλογών.

Είπε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα προσδιορίσουν την πορεία του έθνους το αμέσως προσεχές διάστημα, και πρόσθεσε ότι εντός των προσεχών ημερών, ο ΛΑΟΣ θα παρουσιάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Σχολιάζοντας το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον πρώην υπουργό Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή, είπε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί "με τον εν λόγω κύριο", υπονοώντας τον κ. Μεϊμαράκη, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περί ανάγκης στήριξης της κυβέρνησης, περιορίστηκε να πει ότι "μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έκαναν σήμερα τρεις διαφορετικές δηλώσεις".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ