Αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητά του από τη Νέα Δημοκρατία ο Συμπιλίδης; - iefimerida.gr

Αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητά του από τη Νέα Δημοκρατία ο Συμπιλίδης;

Αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητά του ο Συμπιλίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αποσύρει την υποψηφιότητά του και μάλιστα εντός της ημέρας σκοπεύει - σύμφωνα με πληροφορίες- ο Γιώργος Συμπιλίδης, του οποίου η παρουσία στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε εντονότατες εσωκομματικές αντιδράσεις.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συμπεριέλαβε στις λίστες – συγκεκριμένα στο Κιλκίς - τον κ. Συμπιλίδη, τον οποίο πολλά κομματικά στελέχη και μέλη αδυνατούν να συγχωρήσουν για το γεγονός ότι το 1993 προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά του δεν προήλθαν μόνο από το φάσμα των «μητσοτακικών» του κόμματος. Τη δυσφορία τους εκδήλωσαν και στελέχη που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά, θεωρώντας ότι η κίνησή του να ανοίξει την «πόρτα εισόδου» στον κ. Συμπιλίδη δεν αρμόζει σε ηγέτη όλης της παράταξης, ο οποίος οφείλει να κατανοεί τι έχει «πληγώσει» συνολικά το κόμμα, κατά το παρελθόν..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ