Σκηνές «ροκ» στα Χανιά: Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά - iefimerida.gr

Σκηνές «ροκ» στα Χανιά: Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά

Εικόνα αρχείου / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιστατικό κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Δημήτρης Βιριράκης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Χανίων, κάνοντας λόγο για «βίαιες πρακτικές και αυτοδικίες» που είναι «εντελώς καταδικαστέες».

Σύμφωνα με τον κ. Βιριράκη, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προέβη σε αυτή την ενέργεια καθώς η μητέρα των τριών παιδιών αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και του οφείλει τρία νοίκια.

Αποφάσισε τότε να την πετάξει στον δρόμο, τις ημέρες των Χριστουγέννων, κατεδαφίζοντας κυριολεκτικά την πόρτα του διαμερίσματος!

Ο Δημήτρης Βιριράκης υποστήριξε ότι κανονικά θα έπρεπε να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, προειδοποιώντας ότι μπορεί να επανέλθει με ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά έξωση άνεργη μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ