Nomads: Mega spoiler -Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής - iefimerida.gr

Nomads: Mega spoiler -Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής

Nomads spoiler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Nomads έφτασε στο τέλος του και απόψε το βράδυ θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Το εισιτήριο για την τελική τετράδα θα πάρει ένας από τους οκτώ εναπομείναντες παίκτες: ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o Χρήστος Βασιλόπουλος, o Γρηγόρης Μόργκαν, ο Δήμος Χαριστέας και ο Mike.

Απόψε ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει και τον τέταρτο παίκτη του ημιτελικού που θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τέταρτος παίκτης που θα περάσει στον ημιτελικό είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ερώτημα, όμως, είναι ποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο. Οι ίδιες πληροφορίες, που δεν έχουν βέβαια, επιβεβαιωθεί αποκαλύπτουν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος νικητής και αυτός που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Nomads τελικός Nomads νικητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ