Nomads: Απόψε ο μεγάλος τελικός -Θα κερδίσει ένας «Survivor»; - iefimerida.gr

Nomads: Απόψε ο μεγάλος τελικός -Θα κερδίσει ένας «Survivor»;

Nomads τελικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λεμούριοι» και «Κροκόδειλοι» έφτασαν στις 11 Οκτωβρίου στη Μαγαδασκάρη έτοιμοι να ζήσουν την περιπέτεια του Nomads.

Είκοσι παίκτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι. Εκεί, που νόμιζαν πως όλα φτάνουν προς το τέλος τους, η είσοδος των «Εισβολέων» έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και να κάνει τη μάχη του Nomads ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού του Nomads.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Ντάρια Τουρόβνικ, Αθηνά Κωστοπούλου, Δήμος Χαριστέας, Mike και Στέλιος Χανταμπάκης πάλεψαν και έφτασαν μέχρι το τέλος.

Προς το παρόν, το εισιτήριο για τον ημιτελικό έχουν πάρει η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης, οι οποίοι ήταν οι νικητές των τριών προημιτελικών. Απόψε, ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει και τον τέταρτο παίκτη του ημιτελικού, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον ημιτελικό και στη συνέχεια τη μάχη μεταξύ των δύο νικητών. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Nomads τελικός Nomads νικητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ