Καλλιάνος: Ανατροπή στον καιρό των Χριστουγέννων -Ψυχρή εισβολή, 10 βαθμούς κάτω το θερμόμετρο - iefimerida.gr

Καλλιάνος: Ανατροπή στον καιρό των Χριστουγέννων -Ψυχρή εισβολή, 10 βαθμούς κάτω το θερμόμετρο

Λευκά Χριστούγεννα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψυχρή εισβολή αναμένεται να έχουμε από την ημέρα των Χριστουγέννων, με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό κατά τις επόμενες ημέρες και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων είναι ενθαρρυντικά, καθώς ο καιρός δείχνει να... μαλακώνει.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 15 και 17 βαθμούς, ενώ όσον αφορά στις βροχοπτώσεις που αναμένονται, οι περισσότερες θα έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, το σκηνικό του καιρού, φαίνεται να αλλάζει από ανήμερα τα Χριστούγεννα και μετά.

«Μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου θα είναι καλός ο καιρός. Όμως έχουμε ανατροπή των δεδομένων από εκεί και μετά. Μέχρι και χθες λέγαμε ότι θα έχουμε ψυχρή εισβολή στις 26 Δεκεμβρίου αλλά η ψύχρα θα έρθει ανήμερα τα Χριστούγεννα», είπε ο δίος, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, «η ψύχρα θα ρίξει κατακόρυφα το θερμόμετρο, κατά 8-10 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις 24 Δεκεμβρίου. Θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές».

Όπως τόνισε, μάλιστα, «η ψύχρα και η παγωνιά θα διατηρηθεί και τις επόμενες δύο ημέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ