Λαιμός, χέρια και μάτια -Ποια άλλα μέρη του σώματος φανερώνουν την ηλικία σας - iefimerida.gr

Λαιμός, χέρια και μάτια -Ποια άλλα μέρη του σώματος φανερώνουν την ηλικία σας

Λαιμός γυναίκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο εξοικειωμένες και να είμαστε με τη ρυτίδα που έκανε την εμφάνιση της ή τη χαλάρωση του δέρματος, πάντα θα θέλουμε να δείχνουμε νεότερες και όμορφες.

Αλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει νεότερη; Να έχει φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να βλέπει επάνω της τα σημάδια του χρόνου; Ολες!

Οι περισσότερες προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου.

Ο συνδυασμός της σωστής διατροφής με την άσκηση και τον ποιοτικό ύπνο είναι το μυστικό που θα γυρίσει πίσω το χρόνο – τουλάχιστον στο πρόσωπό μας.

Και εδώ είναι το λάθος μας! Επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στο πρόσωπό μας και παραμελούμε άλλα μέρη του σώματός μας που δυστυχώς προδίδουν την ηλικία μας.

Δεν είναι μόνο το πρόσωπο και οι ρυτίδες στα μάτια που φανερώνουν την ηλικία μας. Τα σημάδια του χρόνου γίνονται ορατά και άλλα μέρη του σώματός μας.

Διαβάστε τα 9 σημεία του σώματος που προδίδουν την ηλικία μας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαιμός χέρια μάτια ηλικία σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ