Και το site της Άριας Αγάτσα πήγε στη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Και το site της Άριας Αγάτσα πήγε στη Νέα Δημοκρατία

Και το site της Άριας Αγάτσα πήγε στη Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Αρια Αγάτσα έκανε τις απαραίτητες αλλαγές στην προσωπική της ιστοσελίδα και έβαλε τα χρώματα και το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας. Εχει αναρτήσει μάλιστα σε περίοπτη θέση την επιστολή παραίτησης της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως η Άρια Αγάτσα δεν είχε προλάβει εγκαίρως να ευθυγραμμιστεί με την επιλογή της να στηρίξει «την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, που, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα» και ενώ είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή της από τη ΝΔ και η ίδια είχε φωτογραφηθεί με το νέο της αρχηγό, είχε... ξεχάσει να αλλάξει τα ηλεκτρονικά της ίχνη, τα οποία την έδειχναν ακραιφνώς ΠΑΣΟΚική.

Λίγες ημέρες αργότερα το site της μεταμορφώθηκε από πράσινο σε μπλε και οι φωτογραφίες της κυρίας Αγάτσα με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχουν εξαφανιστεί.

Δεν έχει κάνει το ίδιο όμως με τα βιντεάκια, στα οποία εμφανίζεται ως βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ