Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο]

Η νικήτρια του GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το GNTM έφτασε στο τέλος του και νικήτρια στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να ανακηρυχθεί νικήτρια του ριάλιτι μόδας συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Ιλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός) αλλά και του κοινού που συμμετείχε για πρώτη φορά ψηφίζοντας στο GNTM.

Ο μεγάλος τελικός του GNTM τα είχε όλα... μόδα, φωτογραφίσεις, βίντεο, συγκίνηση και πάρτι.

Οι τρεις φιναλίστ, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο έκαναν τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού, πριν βρεθούν στο πλατό του σόου για να μάθουν το αποτέλεσμα. Δίπλα τους βρέθηκαν οι παίκτριες που αποχώρησαν από το GNTM, οι οποίες έζησαν μαζί τους την αγωνία.

Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έτοιμες να μάθουν τη μεγάλη νικήτρια του GNTM. Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» και το άγχος ήταν εμφανές και στις τρεις διαγωνιζόμενες. Οι βαθμολογίες δόθηκαν από τους κριτές και...

Νικήτρια του GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Ειρήνη κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Ο μεγάλος τελικός

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με τις τρεις φιναλίστ να δοκιμάζονται σε ένα διαφημιστικό για το Campari. Ενα γύρισμα που θύμισε έντονα Χόλιγουντ, με τα κορίτσια να φορούν εκπληκτικές μαύρες δημιουργίες και στο πλαίσιο του κόνσεπτ να συναντούν το αγόρι τους. Μία μία ανέβηκαν γρήγορα μια σκάλα, μπήκαν σε μια εκπληκτική αίθουσα του Μεγάρου Υπατία και εκεί συνάντησαν το αγόρι τους, ένα όμορφο μοντέλο το οποίο έπρεπε να φιλήσουν. Η Ειρήνη Καζαριάν η οποία μάλιστα έδειχνε και τσιμπημένη με το μοντέλο έσκισε, η Εβελίνα Σκίτσκο το ίδιο και ακολούθησε η Μαριάννα Παινέση που μπορεί να ζορίστηκε λιγάκι αλλά τα κατάφερε.

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Δεύτερη δοκιμασία, η φωτογράφιση με τις οικογένειές τους. Το κόνσεπτ ήθελε τα κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα οικογενειακό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ολες τους φόρεσαν το ίδιο μπλε φόρεμα, μια εκπληκτική δημιουργία του Αγγελου Μπράτη και φωτογραφήθηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους. Η Μαριάννα Παινέση ήταν λίγο πιο μαζεμένη, η Εβελίνα Σκίτσκο εκπληκτική όπως πάντα, η Ειρήνη Καζαριάν εντυπωσιακή.

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7

Στη δεύτερη φωτογράφιση τα κορίτσια φόρεσαν μια στράπλες κόκκινη δημιουργία του Αγγελου Μπράτη και φωτογραφήθηκαν ως πρωταγωνίστριες του πάρτι. Και εκεί η Ειρήνη Καζαριάν έσκισε, η Εβελίνα Σκίτσκο τα πήγε εξαιρετικά και η Μαριάννα Παινέση τα έδωσε όλα.

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 8
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 9
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 10

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση μετατράπηκε σε ένα ατελειώτο πάρτι με τους κριτές και τις coaches Ελενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί να μπαίνουν στο σετ και να γίνεται... χαμός! Αποκάλυψη ο Αγγελος Μπράτης, με τις εκπληκτικές του χορευτικές φιγούρες.

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 11
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 12
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 13

Στην τρίτη φωτογράφιση το κόνσεπτ ήταν πιο κινηματογραφικό, με ένα αγόρι σε ένα μπαλκόνι με την Αθήνα πιάτο. Και οι τρεις φόρεσαν μια εκπληκτική ροζ δημιουργία του Αγγελου Μπράτη και έμοιαζαν όλες με πριγκίπισσες. Και εκεί και οι τρεις τα πήγαν περίφημα.

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 14
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 15
Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 16

Στη συνέχεια ακολούθησε το live όπου εμφανίστηκαν όλες οι παίκτριες που πέρασαν από το GNTM και λίγο πριν τη μία αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια!

Τελικός GNTM: Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 17
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Greece's Next Top Model GNTM GNTM τελικός νικήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ