Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο]

Ειρήνη Καζαριάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειρήνη Καζαριάν από τα 12 της ήθελε να γίνει μοντέλο, ωστόσο, πέρασαν εννέα χρόνια για να αποφασίσει να χτυπήσει την πόρτα ενός πρακτορείου. Και δεν σταμάτησε εκεί...

Η 21χρονη αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μόδας που ξεκινούσε, το GΝΤM. Και παρότι το απόλυτο αουτσάιντερ κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι, στο μεγάλο τελικό που προβλήθηκε απόψε, συγκεντρώνοντας τόσο τις ψήφους της κριτικής επιτροπής, όσο και του κοινού.

Η Νουνέ, όπως είναι το δεύτερό της όνομα, με καταγωγή από την Αρμενία βρέθηκε στις auditions του GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό). Τα τέσσερα «ναι» ήταν αναμενόμενα, καθώς οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τα καταπράσινα μάτια της, το σώμα και το φυσικό σεξαπίλ της. Η άνεσή της μπροστά στον φακό και η πασαρέλα της στην φάση του bootcamp ήταν αρκετά για να μπει μέσα στο σπίτι και να δώσει τη μάχη για την κορυφή.

Η Ειρήνη μπαίνοντας στο GNTM δήλωσε ότι στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Η μεταμόρφωση στο GNTM

Στα πρώτα επεισόδια του GNTM, η Ειρήνη Καζαριάν έδειξε ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί, χωρίς να τα καταφέρνει. Ολο αυτό προκάλεσε γκρίνια και νεύρα, τα οποία και έβγαζε στις φωτογραφήσεις. «Μπαίνουν τα μαλλιά μέσα στα μάτια μου», «κρυώνω», «φοβάμαι» ήταν μερικές από τις ατάκες που έλεγε διαρκώς στα πρώτα επεισόδια του GNTM, τότε που πιο πιθανό φαινόταν ότι θα... αποχωρούσε.

Οι κριτές, τότε, δεν σταματούσαν να της επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να φέρεται αντιεπαγγελματικά κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων και να γκρινιάζει μπροστά σε επαγγελματίες του χώρου της μόδας. Μία, δύο, τρεις, κάποια στιγμή η Καζαριάν γύρισε και είπε το «πήρα απόφαση, θα σταματήσω να γκρινιάζω, θα ακούσω τους κριτές και θα δουλέψω για να νικήσω». Και δεν έμεινε στα λόγια...

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και κάπως έτσι μεταμορφώθηκε από το απόλυτο αουτσάιντερ σε ένα από τα φαβορί.

Το 1,76 μ. μοντέλο έγινε άλλος άνθρωπος και έδινε το 100% σε κάθε φωτογράφιση, εντυπωσιάζοντας με τις πόζες της. Μακριά από τις κόντρες των υπόλοιπων κοριτσιών, είχε επιλέξει με ποιες θα κάνει παρέα και κοιτούσε τον στόχο της. Την αλλαγή της υπογράμμισε πολλές φορές στην κριτική της η Βίκυ Καγιά, δείχνοντας ενθουσιασμένη με την προσήλωσή της. Και δεν ήταν οι μόνοι, ο ένας μετά τον άλλον οι κριτές, μιλούσαν για την αλλαγή της Ειρήνης Καζαριάν.

Το ίδιο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία λίγο πριν τον τελικό δήλωσε: «Θεά! Αν εξαιρέσεις αυτό που μου έκανε με τις ερωτήσεις και να τη ρωτάω αν το κατάλαβε. Είναι της γενιάς που τους μιλάς και σκέφτεται τα δικά του. Έχει ένα συγκλονιστικό σώμα». Από την πλευρά της η Ελενα Χριστοπούλου είχε πει: «Ήταν αουτσάιντερ! Δεν την είχα να φτάσει μέχρι εδώ που έχει φτάσει σήμερα. Δούλεψε πολύ. Είναι ένα αστείο κορίτσι».

Και κάπως έτσι η ομολογουμένως ιδιαίτερη ομορφιά της με τα υπέροχα μάτια, αλλά και η σκληρή δουλειά της, απέδωσαν καρπούς φέρνοντας την Ειρήνη Καζαριάν στον τελικό του GNTM.

Πάντως και λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού η Καζαριάν φάνταζε ως αουτσάιντερ, με την Εβελίνα Σκίτσκο να είναι το απόλυτο φαβορί.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το επεισόδιο, ωστόσο, τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Τα κορίτσια υποβλήθηκαν σε τέσσερις δοκιμασίες, γύρισαν ένα διαφημιστικό κλιπ και έκαναν τρεις φωτογραφίσεις. Και στις 4 δοκιμασίες, η Ειρήνη Καζαριάν έδειξε την υπεροχή της έναντι των αντιπάλων της που δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν το συναίσθημά τους και δεν μπόρεσαν να μπουν στους ρόλους που απαιτούσαν τα σετ. Εν αντίθεση με την Ειρήνη Καζαριάν η οποία απλά έσκισε σε όλες τις δοκιμασίες και για αυτό τα 10άρια από τους κριτές έπεσαν βροχή αναδεικνύοντάς την μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η Ειρήνη Καζαριάν έχει μία αδελφή και έναν αδελφό. Η Μαρία Καζαριάν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την μικρότερη της αδελφή, καθώς είναι πολύ όμορφη με αναλογίες μοντέλου. Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media πολλές, όπως τα likes και τα σχόλια τα οποία «πέφτουν» βροχή. Κάποιοι, μάλιστα, τις έχουν χαρακτηρίσει ως οι «Καρντάσιαν της Ελλάδας»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Freshhh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kazarian (@itsme__kazarian) στις 7 Αύγ, 2018 στις 4:42 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

M I S S Y O U ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kazarian (@itsme__kazarian) στις 21 Σεπ, 2018 στις 1:14 μμ PDT

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ειρήνη Καζαριάν: Ποια είναι η Αρμένισσα (απόλυτο αουτσάιντερ) που κέρδισε το GNTM [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ