Ο Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση & αγωγή κατά του Αδωνι -Επειδή έγραψε ότι καταδικάστηκε ως συκοφάντης - iefimerida.gr

Ο Βαξεβάνης κατέθεσε μήνυση & αγωγή κατά του Αδωνι -Επειδή έγραψε ότι καταδικάστηκε ως συκοφάντης

Μήνυση και αγωγή κατά του Αδωνι προανήγγειλε ο Κ. Βαξεβάνης -Φωτογραφίες αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση και αγωγή κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω twitter.

Ο εκδότης του Documento αντέδρασε έτσι λόγω ενός tweet που ανήρτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με το οποίο αναφέρει ότι ο Κ. Βαξεβάνης καταδικάστηκε ως συκοφάντης από τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Μήνυση και αγωγή καταθέτω εναντίον του @AdonisGeorgiadi ο οποίος ψευδως διαδίδει ότι καταδικαστηκα για συκοφαντική δυσφήμηση στην υπόθεση με τη Γκραμποφσκι. Εν αντίθεση με τους "κύκλους της ΝΔ" που τα διαδίδουν ανωνυμως, ο ίδιος επέλεξε να πάρει πάνω του τη βρωμια» έγραψε (σ.σ. η σύνταξη παρέμεινε ως έχει) ο δημοσιογράφος.

Μήνυση και αγωγή καταθέτω εναντίον του @AdonisGeorgiadi ο οποίος ψευδως διαδίδει ότι καταδικαστηκα για συκοφαντική δυσφήμηση στην υπόθεση με τη Γκραμποφσκι. Εν αντίθεση με τους "κύκλους της ΝΔ" που τα διαδίδουν ανωνυμως, ο ίδιος επέλεξε να πάρει πάνω του τη βρωμια

Είχε προηγηθεί αυτό το tweet που ανέβασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

"Ο @KostasVaxevanis είναι αληθινός «μάγος»! Πανηγυρίζει αυτός και ο κολλητός του ο Παύλος, για άλλη μία καταδίκη του για συκοφαντία!...επαναλαμβάνω καταδικάστηκε σε 5.000€ ως συκοφάντης από την @MarevaGrabowski όλα τα άλλα που λέει είναι άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε".

Ο @KostasVaxevanis είναι αληθινός «μάγος»! Πανηγυρίζει αυτός και ο κολλητός του ο Παύλος, για άλλη μία καταδίκη του για συκοφαντία!...επαναλαμβάνω καταδικάστηκε σε 5.000€ ως συκοφάντης από την @MarevaGrabowski όλα τα άλλα που λέει είναι άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε.

Κύκλοι ΝΔ: «Από σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης είναι κοινός συκοφάντης και με δικαστική βούλα»

Η ενόχληση του Κ. Βαξεβάνη προήλθε από την «πύρινη» διαρροή, κύκλων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι σημείωναν ότι «από σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης είναι κοινός συκοφάντης και με δικαστική βούλα».

Αφορμή ήταν η δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαιώνει την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην αγωγή της κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ